Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



joi, 1 decembrie 2011

Ochii nasul gura dintii


De ceva vreme Eduard a gasit bunavointa sa ne arate, la cerere, diverse parti ale corpului sau. Le stia de cand era foarte mic, insa le arata la papusi, la ursuleti sau catelusi de plus, la alte persoane, niciodata nu ni le arata pe 'ale lui'.

Acum ne arata: 'ocu'/ochii, 'gua'/gura, 'nashu'/nasul, 'pau'/parul, 'acucu'/urechea, 'dici'/dintii, mana, burtica, piciorul si cel mai amuzant cuvant rostit de piciu' mic pana acum - 'guga'/gusha.

Demonstratie


Filmulet cu adorabilul gushat


2 comentarii:

  1. Hahahah in sfarsit ai mai pus o postare. Face atatea lucruri ca ar trebui sa postezi de cel putin trei ori pe zi :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbaret adorabil, care ne uimeste in fiecare moment cu ceva nou. Este dragalas foc si ME este foarte mandra cu puiutul ei scump, care stie atatea cuvinte si zi de zi mai adauga cateva la vocabularul lui "galmicios"."ME" il pupa tare de tot pe "DEDEA":))

    RăspundețiȘtergere